Nyheter

<h2>Fältvandring: Strategier från fält till mule<br/></h2><p>Varmt
välkomna till denna annorlunda fältvandring på <b>Torsjö Säteri</b> den <b>14 juni</b>.
</p><p>Med oss har vi
Englands främsta ensilageexpert- <b>Dr.
Dave Davies</b> och <b>Charlotte Åkerlind</b>.
Temat för fältvandringen kommer att vara <b>Strategier
från fält till mule</b>. <br/></p><p>Läs mer <a href="https://sitebuilderhost.net/#site/2364eefb7a45496a944f3b0e5515e164/page/0561bcdfd1544a47b6a60e884c28f02a">här</a><br/></p>

Fältvandring: Strategier från fält till mule

Varmt välkomna till denna annorlunda fältvandring på Torsjö Säteri den 14 juni.

Med oss har vi Englands främsta ensilageexpert- Dr. Dave Davies och Charlotte Åkerlind. Temat för fältvandringen kommer att vara Strategier från fält till mule.

Läs mer här

Posted 8 weeks ago
<h2>Avsnitt 11: Bevattning</h2><div><p>
Temat för detta avsnittet är bevattning, ett ämne som verkligen känns 
högaktuellt efter 2018 års torka. Vi intervjuar Mathias Granath från 
Rosenqvists bevattning samt Maria Nitrae från Länsstyrelsen. </p><p>Lyssna på avsnittet här: <br/></p><p><a href="https://soundcloud.com/kosnack/avsnitt-11-bevattning">https://soundcloud.com/kosnack/avsnitt-11-bevattning</a> <br/></p><p>Eller i din poddcast app. <br/></p></div>

Avsnitt 11: Bevattning

Temat för detta avsnittet är bevattning, ett ämne som verkligen känns högaktuellt efter 2018 års torka. Vi intervjuar Mathias Granath från Rosenqvists bevattning samt Maria Nitrae från Länsstyrelsen. 

Lyssna på avsnittet här:

https://soundcloud.com/kosnack/avsnitt-11-bevattning

Eller i din poddcast app.

Posted 9 weeks ago
<h2>Anmälan är öppen!</h2><p>Efter 2017 års succé vill vi gärna återuppleva det vi då kallade Keenandagarna. I år vi vill gärna hänga med våra kunder och andra intresserade lite extra. Därför erbjuder vi möjligheten att anlända redan på tisdagen för spa, mingel och god mat. Därefter följer två späckade dagar där vi får ta del av nya spännande föreläsare. Liksom sist hämtar vi inspiration utanför Sveriges gränser.<br/>Vi hälsar er alla varmt välkomna till Hooks Herrgård 5 – 7 november för 2019 års upplaga av vårt stora seminarium, som nu bytt namn till J-O Brinkdagarna.</p><p><a href="https://www.jobrink.se/J-O-Brink-dagarna.php">Klicka här för anmälan och mer information. </a><br/></p>

Anmälan är öppen!

Efter 2017 års succé vill vi gärna återuppleva det vi då kallade Keenandagarna. I år vi vill gärna hänga med våra kunder och andra intresserade lite extra. Därför erbjuder vi möjligheten att anlända redan på tisdagen för spa, mingel och god mat. Därefter följer två späckade dagar där vi får ta del av nya spännande föreläsare. Liksom sist hämtar vi inspiration utanför Sveriges gränser.
Vi hälsar er alla varmt välkomna till Hooks Herrgård 5 – 7 november för 2019 års upplaga av vårt stora seminarium, som nu bytt namn till J-O Brinkdagarna.

Klicka här för anmälan och mer information.

Posted 13 weeks ago
<h2>Möjlighet att boka Gordie Jones v.30</h2><p>Vi har fått en extra möjlighet att boka Gordie Jones igen vecka 30, 22-26 juli. Hör av er till 
<b>Martina Schmidt Detlefsen</b> på <b>070-313 26 38</b> om du är intresserad av byggrådgivning från en av världens främsta experter inom området. 

<br/></p>

Möjlighet att boka Gordie Jones v.30

Vi har fått en extra möjlighet att boka Gordie Jones igen vecka 30, 22-26 juli. Hör av er till Martina Schmidt Detlefsen070-313 26 38 om du är intresserad av byggrådgivning från en av världens främsta experter inom området. 

Posted 13 weeks ago

Välkommen!

När du utfodrar dina djur är det våmmen, idisslarens motor, som är det viktiga. Hela vårt utfodringssystem med foderblandare och rådgivning bygger på den här kunskapen. Vi har verktygen du behöver för att idisslarens mage skall fungera som den ska, så att djuret mår bra och kan växa och producera på topp under lång tid. Dina resultat blir därefter.

Support:

+46(0)70- 313 28 85


Begränsat antal platser kvar!

J-O Brink på Facebook